Om oss

Forside / Om oss

Om oss

Varodd Velferdsteknologi AS begynte å levere kvalitetsprodukter til helse-Norge for 60 år siden. I dag leverer vi hjelpemidler til Hjelpemiddelsentraler, kommuner, institusjoner, sykehjem og sykehus over hele Norge, fra Lindesnes i sør til Honningsvåg i nord. Vi fører et omfattende sortiment som består av senger, madrasser, hygienehjelpemidler og andre tekniske hjelpemidler.

Vi har over et halvt århundre med erfaring, og er stolte over å være en trygg og solid partner innen velferdsteknologi. Utviklingen i bransjen går rasende fort. Fokuset på bærekraft, miljø og digitalisering gjør at det stadig utvikles nye velferdsteknologiske løsninger som bidrar til å opprettholde livskvalitet, selvstendighet og egenmestring. Våre produkter og løsninger bidrar til at mennesker kan bo hjemme lengre, reduserer belastning for pleiepersonell og gir større trygghet for brukere.

Det er viktigere enn noen gang å tenke smart, innovativt og helhetlige løsninger. Det vil bli utfordrende å skaffe nok hender i helsesektoren og da vil velferdsteknologi være avgjørende for å opprettholde gode tilbud til våre syke og eldre. Samtidig skal det være fokus på omsorg og verdighet for pasienten.

Vår jobb er å bistå bruker, pasient, pleier, ergoterapeut, innkjøper og eier med veiledning, opplæring og informasjon om løsninger og produkter slik at vi sammen kan møte de utfordringer og muligheter som ligger foran oss. Vi brenner for å være en partner som gir fremtidsrettede, bærekraftige og lønnsomme råd.

Vår målsetting er å være en sentral aktør når det gjelder å tilby velferdsteknologiske produkter som kan frigjøre ressurser til mer omsorg og bedre pleie innen helsesektoren. Samtidig ønsker vi å bidra med produkter til det norske markedet som kan gi brukerne økt trygghet, høyere livskvalitet og bedre selvhjulpenhet i dagliglivet.

Samfunnsansvar og bærekraft

Det er Varodd-konsernet som eier Varodd Velferdsteknologi AS. Mens noe av overskuddet vårt reinvesteres i videreutvikling, brukes resten til arbeids- og inkluderingsformål. Kort forklart, så er tilrettelegging og omtanke for andre en stor del av vår kjernevirksomhet på tvers av hele konsernet.

Les mer

Ledige stilinger

Har du lyst til å bryne deg på utfordrende og meningsfulle oppgaver i et sterkt fagmiljø med mange dyktige kollegaer? Vil du hjelpe oss med å gjøre hverdagen enda lettere for folk og bedrifter innen helse-Norge? Da bør du ta en kikk på våre ledige stillinger her.

Les mer

Datterselskap

Her finner du oversikten over våre datterselskaper og tilknyttede selskaper. Able Nordic og datterselskapene AJ Stole, Daro og KR produserer og distribuerer et bredt sortiment innen tekniske hjelpemidler.

Les mer